MALZEMELER
2 YUMURTA (1 YUMURTA AKI AYRILIR)
1 PAKET MARGARİN VEYATEREYAĞ
2 ÇORBA KAŞIĞI SÜT
4 SU BARDAĞI UN
1,5 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 LİMON KABUĞU RENDESİ

HAZIRLANIŞI
Hamurdan yumurta iriliğinde parçalar kopa­ralım ve yassı çubuklar yapalım. Çubukları kendi etraflarında döndürerek yuvarlak, salyangoz şek­linde kurabiyeler hazırlayalım. ne şeker serpelim. Hamurları margarinle yağlan­mış fırın kabına dizip Isıtılmış 190 dereceli fırın­da kurabiyelerin üstleri açık pembe renk alana dek pişirelim.
salyangoz

www.tips-fb.com

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder