Malzeme :

6 yumurta,
2 buçuk çorba kaşığı (100 gr). sofra margarini,
1 çay fincanı toz şeker,
2 çay fincanından çeyrek eksik (180 gr.) patates unu
1 limon kabuğu rendesi.

Tarifi :

Yumurtaları kırıp, şekeri de koyun. Ve çok hafif ateşte 4 dakika telle sürekli çarpıp indirin. 20 dakika daha çar­pın. Sonra limon kabuğu rendesiyle, unu ilâve edin. Tahta bir kaşıkla bir güzel karıştırıp hallettikten sonra soğuk hal­deki yağı ilâve edin, yedirin. İçi hafifçe yağlanıp unlanmış kalıba döküp orta fırında 45 – 50 dakika pişirip çıkarın. So­ğuduktan sonra dilimleyip çayla servis yapın.

www.tips-fb.com

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder