Malzemeler:
• 4 yumurta
• 5 neskafe fincanı un
• 125 gr margarin
• 2 fincan toz şeker
• 1 fincan dövülmüş ceviz
• 1 fincan kuru üzüm
• 1 fincan dövülmüş yerfıstığı
• 1 çay kaşığı tarçın
• 1 kabartma tozu
• 1 vanilya

YAPILIŞI:
Margarinimizi eritip soğutalım. Diğer bütün malzemeyle harmanlayalım. Ele yapışan cıvık bir hamur elde ettiğimizde, yemek kaşığı yardımıyla birer kaşık aralıklı olarak tepsiye dizelim ve kaşıkla üstlerini biraz düzleyelim.180 derece fırında üstleri pembeleşinceye kadar pişirelim. Yapımı son derece kolay olan, uzun süre saklayabileceğiniz lezzetli bir kurabiye.

perisan_kurabiye

www.tips-fb.com

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder