MALZEMELER
2 YUMURTA
1 PAKET MARGARİN VEYA TEREYAĞI
(YUMUŞAMIŞ)
1/2 SU BARDAĞI UN
4 SU BARDAĞI BUĞDAY NİŞASTASI
1 SU BARDAĞI PUDRAŞEKERİ
1 TATLI KAŞIĞI KABARTMA TOZU
1 PAKETVANİLYA

HAZIRLANIŞI
Hamur yoğuracağımız kaba yumuşamış margarini, pudraşekerini, vanilyayı, yumurta­ları alıp karışımı krem haline gelene dek yoğuralım. Unu, nişastayı kabartma tozunu ek­leyip özlü bir hamur yoğuralım. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparıp yuvarlak şe­killer verelim. Hamurları, margarinle yağlan­mış fırın kabına dizelim. Önceden ısıtılmış 180° ısılı fırında kurabiyeleri, üzerleri beyaz kalacak şekilde pişirin
nisastali1

www.tips-fb.com

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder